Training

Trainingen over criteriumgericht interviewen, competentiegericht coachen, toegepaste trainingen die samenwerking en cultuur van een team inzichtelijk maar ook hanteerbaar maken. Onze trainingen kenmerken zich door een combinatie van theorie en praktijk. Over wetenschappelijke methoden maar ook over knelpunten in de praktijk. Mensen doen nieuwe inzichten op maar gaan ook zelf aan de slag. De eigen organisatie vormt het uitgangspunt. De theoretische verhelderingen zijn relevant en de praktijkcases op uw praktijk gestoeld, herkenbaar maar ook lastig en uitdagend. Onze bedrijfspsychologen verhelderen, confronteren, trainen en coachen op effectiever gedrag, op een samenwerking die beter loopt, een team dat steviger wordt. Soms gaan trainen en adviseren hand in hand. Dan worden organisaties begeleid in de vormgeving van een selectieproces. Van de allereerste voorbereiding tot de keuze van methoden en instrumenten, selectie van de belangrijkste competenties, het voorbereiden van interviews, het ‘bewijs verzamelen’ in de gesprekken: een objectiever selectie die het gedrag van kandidaten echt in beeld krijgt en die aan verhalen voorbij gaat.

Individuele training

Een toegepaste workshop, 1 op 1, op eigen casuïstiek: soms als onderdeel van een coachingstraject, soms als follow up van een ontwikkelassessment, om een concreet competentiegebied goed beet te pakken.

Teamtraining

Dit kan in company, of in een business center in uw omgeving worden uitgevoerd. Over het selecteren van mensen, criteriumgericht interviewen, samenwerking, competentiegericht coachen, het concreet kunnen maken van gedrag.

On the job

1 op 1 of voor een team. De bedrijfspsycholoog werkt met u in uw praktijk, verheldert, confronteert, bevraagt u op alternatief gedrag, op effectiviteit, helpt u om uw bewegingsruimte te vinden: dat wat u kunt doen om effectiever te worden.

Opdrachtgevers

gem_den-helder
trickster
gem_arnhem
strukton
mcdonalds
adidas1
gem_veldhoven
gem_groningen
odra
klm
rud
de_jeugdbeschermers
gem_utrecht
het_streek
la-place
gem_wassenaar
crucell
gem-vught
gem_hoorn
gem_amsterdam
gem_den-haag
rho
v-en-d
veiligheidsregio-noord-holland-noord
lumc
iws
gem_westland
de-gidts-en-feldman
amsterdannet