Coaching

Bij coaching gaat het om werkgerelateerde vragen. U wilt effectiever worden in uw werk. Of u wilt uw professionele ontwikkeling versnellen. U loopt tegen knelpunten aan en wilt zicht krijgen op effectiever gedrag en hiermee oefenen zelfs. In de dagelijkse praktijk is hiervoor te weinig gelegenheid. U moet door, het is best druk…

In een coachingstraject staat u met uw bedrijfspsycholoog en coach stil bij het ‘hier en nu’: uw werk, functioneren, ambities, de balans werk en privé, uw effectiviteit. De effectiviteit van uw eigen rol komt in beeld. De bedrijfscoach helpt u effectiever gedrag te vinden door te reflecteren en te ordenen, interactiepatronen te verhelderen. De coach helpt bij een beter inzicht in u zelf en coacht u op uw effectiviteit. De coach reikt inzicht, oefeningen en tips aan.

Persoonlijke trajecten

Individuele coachingsgesprekken zijn het meest bekend. Online coaching is een sterk groeiende vorm. Omdat de coaches van Hermans Nieuwenhuis ook psycholoog zijn, kunnen in een coaching ook assessmentinstrumenten worden opgenomen zoals bijvoorbeeld een motivatieonderzoek of een capaciteitenonderzoek. Onze bouwstenen bieden alle flexibiliteit en maken elk coachingstraject uniek.

Individuele gesprekken

Coachingsgesprekken zijn geschikt als er reflectie en inzicht maar ook support nodig is. Bij persoonlijk contact kunt u goed werken aan real life cases. Dat lastige gesprek wordt nog een keer gevoerd, dat ene moment wordt weer beetgepakt. Er wordt gezocht naar meer bewegingsruimte, naar datgene wat u kunt doen. U krijgt inzicht in u zelf en hoe u effectiever kunt worden in uw werk.

Online coaching

Deze vorm van coaching is geschikt als u snel aan de slag wilt, in uw eigen tijd, op uw eigen moment, op uw eigen manier. De online coach is altijd bereikbaar, op elk moment, overdag, ’s avonds. Geen tijdsverlies door afspraken die moeten worden gepland, door social talks, het reizen. To the point en zonder opschmuk: dat is een online coachingstraject. Efficiënt en bewezen effectief. Het kunnen kiezen van eigen ‘coachingsmomenten’ maakt online coaching ook goed bereikbaar voor mensen met drukke agenda’s. Bedrijfsabonnementen kunnen worden gebruikt door meerdere medewerkers.

Aan de slag

Tijdens de intake wordt de vraagstelling aangescherpt en worden coachingsvormen besproken. Bij live coaching is het intakegesprek ook een kennismaking met de coach. Doelstelling en plan van aanpak vormen de basis voor het coachingstraject. Soms is coaching niet de beste aanpak - dan hoort u dit ook. Aan de start is er alle duidelijkheid rondom tijdsinvestering en kosten. Leidinggevenden schuiven soms ook aan bij intake- of evaluatiegesprek: dat is prettig voor de support en voor een goed vervolg in de praktjik.

Een afspraak maken kan vaak al snel. Met online coaching kunt u direct starten. Neem gerust contact op om de methoden te verkennen en meer te horen over de effectiviteit van verschillende aanpakken.

Opdrachtgevers

adidas1
gem_amsterdam
gem_arnhem
rho
gem_westland
amsterdannet
het_streek
iws
gem_veldhoven
de_jeugdbeschermers
gem_utrecht
gem_hoorn
v-en-d
gem-vught
gem_den-helder
de-gidts-en-feldman
mcdonalds
trickster
klm
gem_den-haag
la-place
strukton
rud
crucell
odra
lumc
gem_wassenaar
veiligheidsregio-noord-holland-noord
gem_groningen