Team

Pieter Hermans en Marjan Nieuwenhuis richtten in 2006 het bureau Hermans Nieuwenhuis bedrijfspsychologen op. Ze vonden elkaar in de vurige wens om met bevlogen vakmensen bedrijfspsychologische advisering goed op de kaart te zetten en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen en van organisaties. Inmiddels geniet Pieter van zijn pensioen, maar blijft het bureau ook zonder Pieter onverminderd werken aan vraagstukken die te maken hebben met mens en organisatie.

Alle psychologen van Hermans Nieuwenhuis bedrijfspsychologen hebben managementervaring en stevige wortels in bedrijfs- en organisatiepsychologie. Samenwerken is een belangrijk adagium. Er zijn geen pasklare aanpakken en oplossingen. Het eigene van elke organisatie en situatie maakt ons nieuwsgierig en krijgt onze aandacht.

De extra dimensie

Het ‘samen op denken’, over de vraagstelling, over de juiste benadering, over het resultaat en over het straks te verzilveren van de adviezen: dat geeft ons werk die extra dimensie. Geen uitrol van standaard aanpakken, trainingen en formatten. Geen gelaagdheden in ons bureau maar een professioneel tegenspel van senior bedrijfspsychologen. Een effectieve aanpak en een scherp advies. Bondig, concreet, met persoonlijke tips en adviezen in naslagwerkjes, werkboeken om zelf mee aan de slag te kunnen, assessmentrapportages die hout snijden, voor leidinggevende en voor de betrokkene.

Hoe, wat, waar?

De bedrijfspsychologen van Hermans Nieuwenhuis komen graag naar u toe. Zij werken vanuit Regus business centres, in Nederland, Europa. Trainingen en assessmentprojecten worden ook in company georganiseerd. U kunt overleggen over de beste aanpak. De psychologen geven eerlijk advies.

Marjan Nieuwenhuis

“Wat mij drijft? Het ‘mee op weg mogen’ met mensen. Elke keer weer kom ik in andere situaties, hebben mensen een eigen verhaal en ga ik een stukje mee op reis. Als ik dan kan helpen om ze zicht te geven op wat ze al kunnen en nog kunnen leren, en als er dan nieuwe stappen worden gezet; dat inspireert mij! Mensen zijn nooit uitontwikkeld, dat zie ik elke dag.”

Marjan is een ervaren coach en psycholoog met een brede arbeidsmarktoriëntatie. Zij studeerde psychologie in Utrecht, de Verenigde Staten en Amsterdam en koos voor specialisaties op het gebied van ontwikkelingspsychologie, cultuur, organisatie en management en stressmanagement. Als manager, directeur en bestuurder werkte zij in de gezondheidszorg en in de commerciële dienstverlening. Als adviseur en psycholoog was zij (ook internationaal) actief op de gebieden management development, persoonlijke en organisatieontwikkeling en werving en selectie.

Coert Visser

Arbeids- en organisatiepsycholoog en master of management consultancy. Een trainer en coach die veel geschreven heeft over oplossingsgericht werken. Zijn doel is om individuen, teams en organisatie te helpen vooruitgang te boeken in de richting van hun eigen keuze. Coert is lid van de hoofdredactie van www.managementsite.net, verzorgt gastcolleges aan universiteiten en hogescholen en doet onderzoek.

Jettie Marte

Arbeids- en organisatiepsycholoog. Ruime ervaring met assessment, loopbaanbegeleiding, coaching, re-integratie- en herplaatsingstrajecten. Ook is zij actief als trainer op het gebied van loopbaanoriëntatie, solliciteren en netwerken. Haar ervaring heeft Jettie opgedaan in diverse grote organisaties (o.a. in de universitaire medische centra). 

Peter Kuipers

Funktieleerpsycholoog. Werkte als selectiepsycholoog bij grote bedrijven en heeft veel ervaring met grote assessment- en developmentprojecten. Peter is trainer, coach, mediator en erkend counseler, heeft ervaring met career coaching en begeleidt organisatie- en teamontwikkeltrajecten.

Agaath Brink

Klinisch psycholoog. Werkte bij landelijk opererende bureaus op het gebied van assessment- en development en heeft ruime ervaring met het ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van grote ontwikkelingsgerichte assessmentcenters. Als trainer werkte zij met luchtvaartpersoneel aan het ontwikkelen van interviewvaardigheden.

Alex Meijers

Arbeids- en organisatiepsycholoog. Ruime ervaring met personeelsselectie, management en het opleiden van psychologen. Structurele ervaring met de selectie van kandidaten voor stressvolle beroepen. Ook heeft hij meegewerkt aan minderhedenprojecten bij grotere steden.

Opdrachtgevers

odra
v-en-d
lumc
het_streek
gem_veldhoven
adidas1
crucell
gem_westland
de-gidts-en-feldman
strukton
gem_amsterdam
la-place
veiligheidsregio-noord-holland-noord
de_jeugdbeschermers
gem_wassenaar
gem_groningen
klm
mcdonalds
gem_den-helder
rud
iws
trickster
gem-vught
gem_hoorn
rho
gem_den-haag
amsterdannet
gem_utrecht
gem_arnhem